Vedledning for de deltagende kunstnere vedr. Forårsudstillingen 20. - 21. april

 Har du lyst til at være med til vores Forårsudstilling kan du tilmelde dig v/ Lena Petersen (først til mølle)

Der er pt. 3 stadepladser tilbage.

Du skal være medlem af Åbne Atelierdøre og du skal blot medbringe en skøn, god kage til cafeen. Ellers koster det ikke noget at deltage og når du sælger din kunst, er fortjenesten udelukkende din egen. Er du tilmeldt som gæstekunstner er du også velkommen til at deltage.

 Der er kun 16 borde (80x180), så du må også selv medbring et bord hvis vi kommer til at mangle. Pladserne er ca. 2 x 2m. Malerier kan stå på dine medbragte staffelier eller op af et bord. Som udgangspunkt er der ikke vægge at hænge op på, da væggene er vinduesfacader. Du må gerne medbringe en spansk væg eller lign.

Du skal selv kunne passe din stand (11 – 16 begge dage) Vi ser gerne at vi bruger hvide duge eller hvidt stof, dels for at beskytte bordene men også for at der ikke bliver for meget ”tivoli” over det. Ang. PR vil vi få lavet en plakat til ophængning flere steder, en pressemeddelelse i aviserne og Facebook som i skal dele max.

 Det er vigtigt for os i bestyrelsen, at publikum kan møde kunstnerne. Det er også vigtigt for os, at vi kommer til at kende hinanden i Åbne Atelierdøre.

Opstilling: fredag 19/4 fra kl. 14 – 18

Nedtagning, evaluering og rengøring: søndag kl. 16 – 17.30

 Lad mig vide hvad du udstiller, om du skal bruge bord (eget bord) hvor mange staffelier du medbringer og evt. spansk væg. Send mig en særskilt mail med disse oplysninger samt dit navn og telefonnummer.

Lena 27621212